• mellmimbó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! mellmimbóm egy ideje nem nagyon reagál csak a hidegre vagy melegre, de izgalmi állapotban nem keményedik meg, hanem ugyanolyan puha marad. valamintt a melbimbó körüli rész kicsit meg van duzzadva. mi baja lehet?

        Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünet egyike sem utal kóros állapotra. Az emlőbimbó érzékenysége a ciklussal együtt változik, ez történik az Ön esetében is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 13:53; Megválaszolva: 2012. február 27., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: