mammográfia

Tisztelt Doktornő/úr! Önök számára talán nem meglepő, de számomra igen és elég kényelmetlen helyzet, ill. állapot a férfiakra nem jellemző mellgyulladás, a mellbimbó és környékének túlzott érzékenysége. Ez az állapot esetemben már bő két hónapja tart. Csomót nem érzékelek és csupán a bal oldalon jelentkezik. Mennyire tekinthető ez normálisnak ( egyes vélemények szerint nem mindenkinél fordul elő, de a változó kor sajátja), tehetek-e ellene, kezeltetnem kell, vagy egy idő után elmúlik magától? Várom szíves válaszukat, tisztelettel: E. G.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

Tisztelt Kérdező! A leírt tünet lehet gyulladás, de hormonális ok is meghúzódhat mögötte, bár az egyoldaliság ez ellen szól. Javaslom, hogy a tartós panasz miatt legyen egy emlőultrahang és ennek eredményével keressen fel emlőszakrendelést. Itt mindkét nem emlőproblémáival foglalkoznak.

Kérdés: 2012. február 15., 09:16; Megválaszolva: 2012. február 17., 11:43
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....