fibroadoma a mellben

fibroadoma a mellben, szedhető fogamzásgátló a neve cerazette, orvos ajánlotta de amikor megtudtuk a csomót a mellben nem szabadott, két hónapja kenni minden este PROGESTOGÉL kenőcsel a csomó kisebbedett és most felírta ezt a fogamzásgátlót vajon szedhető vagy újra rosszat teszünk, én mint anya nem ajánlom de a lányom igy a biztonságos számára mert most aztán a menstuáciő nagyon sokat késik, hamarább jön, összevissza mit tegyünk tessék megírni mert én már nem tudom köszönöm TISZTELETTEL MAGDI

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező!

A fibroadenoma jó indulatú betegség, de a hormonális fogamzásgátlók hatása a növekedésére kiszámíthatatlan. Amennyiben növekszik a tabletta alkalamzása mellett nem célszerű szedni. Amennyiben tovább nő és panaszt okoz az eltávolítása indokolt.

Kérdés: 2012. február 12., 10:19; Megválaszolva: 2012. február 14., 17:06
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
CT eredményem ismét
Lyuk nélküli mellbimbó?
Emlő ciszta
Emlőbiopszia2