kemeny csomo a mellben

Tisztelt Doktorno, kb 5 honapja eszrevettem egy csomot a jobb mellemben, a mellbimbotol kozeleben, mozdithato, tapintasra nem erzekeny, semmi panaszom, semmi elvaltozast nem eszleltem. Ahogy ereztem masfel centis, 2 centis korul lehet, nagyon kemeny. Van aggodalomra okom? A csaladban nem fordult elo rakos megbetegedes. Videken elek, a kivizsgalas nekem nem egyszeru, szeretnem elkerulni a mammografiat is ha egyszer nem szukseges. Koszonom elore is valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a mell csomó témában

Kedves Hölgyem! A csomó miatt vizsgálat indokolt, kérjen beutalót a mammográfiára. Csupán a leírás alapján természetesen nem lehet nyilatkozni, hogy a csomó jó- vagy rosszindulatú, de mivel nem zárható ki a rosszindulatúság lehetősége, kell a kivizsgálás.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 09., 08:05; Megválaszolva: 2012. február 10., 08:50
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....