• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1 hónapja abba hagytam a fogamzásgátló tablettát amit 6 évig szedtem.Eddig a percig semmi problémám nem volt a menzeszem is megjött normálisan de viszont ma reggel arra ébredtem hogy a jobb mellem és a szegycsontom találkozásánál egy duzzanatot vettem észre ami olyasmi mint egy csomó. Ez a hormonháztartás felborulása miatt lehetséges? MI a teendő ilyenkor? Nagyon aggódom.

        Dr. Boros Miklós válasza a mell csomó témában

        Tisztelt Kérdező! A legvalószínűbb a lágy-részekben lévő jóindulatú elváltozás. Amennyiben az emlő állományától elkülönül és pár nap alatt mérete nem csökken legyen egy ultrahang. Végezzen emlő önvizsgálatot és ha egy teljes ciklus után is tapintható az elváltozás emlőultrahang indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. január 31., 21:42; Megválaszolva: 2012. február 02., 17:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: