implantátum

Tisztelt Doktornő / Úr! Ma voltam emlő UH vizsgálaton, mert a mellemben implantátum van, és ezért félévente járok ellenőrzésre. A leleten ez áll a mirigyállomány enyhén mastopathiás, én ennek utánna is néztem a neten, és ott az áll, hogy ez a rák előszobája, ettől nagyon megíjedtem.. Semmilyen panaszom nincs, kérem nyugtasson meg, hogy nincs semmi félnivalóm. Előre is köszönöm válaszát. ZSÓFI

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a mell témában

Tisztelt Kérdező! A masthopathia az emlő állományának kötőszövetes részének átalakulása. Nem hajlamosít a rosszindulatú daganat kialakulására. Járjon továbbra is rendszeresen ellenőrzésre. Aggodalomra semmi ok.

Kérdés: 2012. január 31., 17:36; Megválaszolva: 2012. február 02., 10:41
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Intramammaris nyirokcsomo
Mell jóindulatú daganata
Emlő ciszta leszívása
Emlőrák???
Emlő ciszta
Tisztelt Doktor Úr /Doktornő Olyan kérdésem lenne, hogy már 3éve folyamatosan nyomonkövetés alatt van egy ciszta a bal oldali felső quadrásban....