• hónaljfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Problémáim körülbelül egy hónapja kezdődtek. Ekkor éreztem először bizsergő érzést a jobb mellemben. Ez a menstruációmmal együtt enyhült. Pár nap múlva azonban fájdalmat kezdtem érezni ugyanitt. A fájdalom egy kb. 1-2 cm-es területen jelentkezett szúró fájdalom formájában. Később a fájdalom a hónaljra is átterjedt. Felkerestem egy ultrahang emlődiagnosztikai rendelést, ahol minden negatív lett. Az orvos a hormonokkal magyarázta problémáimat. Hozzá kell tenni, hogy soha nem szedtem fogamzásgátlót, és gyereket még nem szültem. Folyamatosan szedek: Refluxont és Cipralexet és decemberben vastagbélgyulladásomra Xalazint kaptam. Azóta lezajlott még egy menstruációm, ami után megint egy-két napig jobb volt. a fájdalom azonban újból visszatért. Tapintható csomót nem érzek, bőrelváltozás nincs. Viszont a szúró fájdalom a nap folyamán többször visszatér, és már a karomat is alig bírom emelni. Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a problémám, illetve hogy szükséges lenne-e további kivizsgálás és hova forduljak? Válaszát előre is köszönöm! Noémi

        Dr. Boros Miklós válasza a mellfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Az egyoldaliság miatt a szervi eltérést ki kell zárni. Keressen fel reumatológiai szakrendelést. Addig is szedjen B vitamin készítményt. Sajátítson el gerinctornát és végezze minden nap.


        Kérdés: 2012. január 12., 13:24; Megválaszolva: 2012. január 15., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.