Moksa Elixír

Tisztelt Doktornő/Úr! A Moksa Elixír hatásairól érdeklődnék. A tv-ben hallottam róla és kicsit utánaolvastam az interneten. Nekem mindkét mellemben fibroadenómák illetve ciszták vannak, már évek óta, felmerült már bennem, hogy esetleg lelki eredetű ez a betegségem, mivel azóta van jelen mióta egy bizonyos számomra nem túl kedvező élethelyzetbe kerültem. Azt olvastam az elixírről, hogy kedvezően hat az e fajta lelki eredetű betegségekre, de nem vagyok teljesen meggyőződve a dologról. Nem szeretnék valami média által felkapott dolognak bedőlni, viszont ha tényleg hatásos akkor kipróbálnám. Van-e esetleg valami tapasztalata, független véleménye az elixírről? Illetve Ön szerint az én esetemben segíthetne-e? Segítségét előre is köszönöm!

Dr. Boros Miklós válasza fibroadenoma témában

Tisztelt Kérdező!

A kérdezett elixír hatásosságát a forgalomba hozatal előtt nem kell igazolni, így erről nincs is orvosilag igazolt információ. A fibradenoma és cystosus elváltozás ultrahangos követése indokolt. Emellett sajátítson el relaxációs technikát és minden nap mozogjon legalább fél órát.

Kérdés: 2012. január 09., 14:31; Megválaszolva: 2012. január 10., 13:34
Kérdések és válaszok: Mellrák, emlőbetegségek
Aspirációs citológia eredményéről...
Kedves Doktornő!Ma kaptam meg az aspirációs citológia eredményét.A vélemény C2,Fibroadenoma mammae némi mag-polymorphiával.Elmondták hogy...
mellnagyobbítás, fibroadenoma
Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! 22 éves lányomnál kb másfél éve a jobb mellében fibroadenomát diagnosztizáltak. Azóta volt már két ultrahang...
Biztos az?
Tisztelt Doktor Úr! Voltam mell ultrahangon, ahol találtak egy 10 mm-es fibroadenomát. Mintát is vettek belőle, még nincs eredmény. Aggodom, hogy...
fibroadoma a mellben
fibroadoma a mellben, szedhető fogamzásgátló a neve cerazette, orvos ajánlotta de amikor megtudtuk a csomót a mellben nem szabadott, két hónapja kenni...
Fibroadenoma mammae?
Tisztelt Doktornő/úr Nőgyógyászati rákszűrés során a doktor úr kis csnót fibroadenomát tapintott ki a a jobb emlő alsó quadránsában....