• Lehet ez mellrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornó'/Úr Körülbelül 2-3 hónapja menstruáció elött észrevettem valami keményet a bal mellemben, azaz felületén. Nem nevezhetem csomónak, mert inkább hosszúkás alakú. Családban soha nem fordult elő sem mellrák, sem másfajta rák. A mellemen nincs semmilyen elváltozás, leengedett karokkal, és lefekve semmi nem tapintható, de menstruáció előtt pár nappal , illetve menstruáció után 13-14 nappal mindig fáj picit, illetve húzódik.Nem váladékozik a mellem. A nyirokmirigyek nincsenek megduzzadva, apukám állatorvos és megmutattam neki, én is próbáltam kitapintani de nincs megduzzadva hónaljban semmi sem. Lehet ez mellrák? Menstruáció utáni 13-14dik napom , amikor húzódik, hidegvizes borogatóval ha borogatom teljesen visszahúzódik és nem is érződik. És a fájdalom is elmúlik. Válaszát előre is köszönöm. Kellemes estét/Szép napot kívánok, Kinga

        Dr. Boros Miklós válasza a mell, csomó témában

        Tisztelt Kérdező! Az önvizsgálat során körülírt, állandóan tapintható elváltozást nem tapint, így aggodalomra semmi ok. A ciklussal összefüggő panasz gyakori és nem igényel sem kivizsgálást, sem kezelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 13., 20:20; Megválaszolva: 2011. november 15., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés