• Magas vérnyomás és szövődmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        17.éves korom óta magasa vérnyomásom4 rendszeresen gyógyszer szedek kérdésem! Milyen betegségek alakúlhatnak ki belőle! Utóbbi időben észre vettem a távolba látásom sokat romlott.Rendszeres Kardiológiai ellenőrzés alatt vagyok erre azért van szükség mert néha előrordúlnak anginás panaszaim,és a terhelést nem igazán birom!.Volt egy agyi infartusom is a mi hálistenek apró gombostü hegynyi bevérzés volt!Kérdésem ez lehet rosszabb is?

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben rendszeresen jár ellenőrzésre, úgy a szövődmények kialakulásnak esélye csökkenthető.A magas vérnyomás következményeként előfordulhat: veseszövődmény, szemészeti szövődmény, szívelégtelenség, érelmeszesedés, agyi keringési zavar,stb., ezért nagyon fontos a rendszeres kontroll, és a pontos gyógyszerszedés.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 25., 22:42; Megválaszolva: 2011. október 26., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés