• Magas vérnyomás, bélgáz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Új gyógyszert kaptam a magasvérnyomásra, mivel a máj laboratóriumi eredmények nagyon rosszak lettek: Tensart 160 mg tablettát. Még csak néhány napja szedem, a vérnyomásom kiváló, de rettenetes bélgáz kínoz mióta szedem az új gyógyszert. Egyszerűen nem tudok dolgozni, a munkahelyemen rendkívül kínosan érzem magamat.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! A Tensart (valsartan) okozhat hasi panaszokat. Ha egyértelmű az összefüggés a hasi panaszok és a gyógyszerszedés között, kérje meg háziorvosát, hogy más vérnyomáscsökkentőt írjon fel Önnek.


        Kérdés: 2011. október 07., 20:34; Megválaszolva: 2011. október 11., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: