• Gyógyszer összehasonlítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Közel 10 éve szedem a Diovan HCT 80mg/12.5 mg típusú vérnyomás csökkentőt, melynek támogatása most megszűnt (5300 Ft). Kiváltásakor a gyógyszertár a Nortivan 80mg/12.5 mg javasolta alternatívaként (830 Ft). A fő hatóanyagok megegyeznek, de a többi összetevő eltér. Nem tudtak arra a kérdésemre válaszolni együtt szedhető-e a többi gyógyszeremmel. Concore 5 mg, Symvakol 10 mg, Mercformin 850, controloc 20 mg, Aspirine Protect, L-Tyroxin 150 mg/nap. Kérdés lecserélhetem-e a Diovant a Nortivanra?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! A hatóanyagokat illetően teljesen mg-ra azonosak, tehát lecserélheti a Diovant Nortivanra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 04., 12:00; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés