• Zsírégető

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Magas vérnyomásos vagyok. Szedek rá lacipilt 4mg,concor 5mg, berlipril10mg. hallottam egy szerről az l carnitinról.Az lenne a kérdésem hogy nem lesz e abból bajom ha ezt a szert szedem a vérnyomáscsökkentők mellett Edzés előtt venném be napi 1 kapszulát . Mellette még szeretnék tejsavófehérjét is szedni.

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Nincs konkrét klinikai tapasztalat arról, hogy a karnitin hogyan befolyásolja a vérnyomást (találtam forrást, ami szerint emeli, más szerint viszont csökkenti), illetve hogy kölcsönhatás jelentkezhet-e a szedett gyógyszerekkel, így nyugodt szívvel nem javasolnám, hogy szedje. Ha mégis elkezdi szedni, és bármilyen szokatlan tünetet tapasztal, vagy változást a vérnyomásban, azonnal hagyja abba és egyeztessen a kezelőorvossal.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 18., 17:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 24., 00:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: