• Hogyan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelettem! en magasvernyomasos vagyok marreg. a kerdesem a kovetkezo. mikor a tv-en mondjak,hogy meleg vagy hidegfront erkezik en mar gyakran azelot egy nappal erzem a frontot. amire jelzik hogy pl. holnap delden 2-os front rekezik en mar ma este erzem hogy valami kell jojon. sokszor nem is halom a figyelmeztetest es mar erzem a frontokat. es utolag ki is derul hogy jol ereztem. hogyan lehetcseges ez ?? meg nincsen fronthatas es en mar reg erzem a hatasat!!!! hogyn lehetseges?? valaszat koszonom.

        Dr. Veress Dóra válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Ez úgy lehetséges, hogy a légköri nyomás hamarabb elkezd változni, mint ahogy a tényleges front megérkezne. Ön ezt a nyomásnövekedést vagy esést érzékelheti, és ezért alakulnak ki a tünetei is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 19:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 01:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés