• Mieét?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kerdesem a kovetkezo. nem egeszen ertem a kovetkezot! pontosan mi a baj a magasvernyomasosokal ha nany meleg van lemegy vagy felmegy a melegbe a vernyomas? nyaron? valaszat koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Nyáron könnyebben lemegy a vérnyomás, mert a melegben tágabbak az erek. Persze ez nem törvényszerű, előfordulhat magas és ingadozó vérnyomás is ugyanúgy, mint egyéb évszakokban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 28., 21:05; Megválaszolva: 2011. június 29., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés