• Magas vérnyomás 12 éves korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Doktornő! Gyermekem 12éves leány,és minden reggel magas a vérnyomása.145/98 pl.Amúgy a közérzete jó,nem fáj a feje,nem is szédül,de azért jó lenne tudni hogy mi ilyenkor a teendő.ez összefügg-e a menstruációval,vagy sem.? Köszönettel várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Ez a vérnyomás ebben az életkorban semmiképp se bagatellizálható el, szervi okot kell a háttérben keresni, ezt az értéket a menstruáció nem magyarázza. Keressenek fel egy gyermek kardiológust, aki elindítja a kivizsgálást.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 24., 12:37; Megválaszolva: 2011. május 25., 11:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: