Alacsony pulzusszám

a vernyomasom 176/106/58 a vernyomasom.. enyhen szedülök ns faradékony vagyok. mi lehet a bajom?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza magas vérnyomás témában

Kedves kérdező!

Önmagában ez a pulzusszám nem lenne kórosan alacsony, de lehet, hogy reflexesen a magas vérnyomás miatt csökkent le a szívfrekvencia. A vérnyomás mindenesetre kifejezetten magas, kivizsgálást, valószínűleg gyógyszeres kezelést is igényel, keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2011. május 16., 11:47; Megválaszolva: 2011. május 17., 16:11
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint