• Alacsony pulzusszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a vernyomasom 176/106/58 a vernyomasom.. enyhen szedülök ns faradékony vagyok. mi lehet a bajom?

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező! Önmagában ez a pulzusszám nem lenne kórosan alacsony, de lehet, hogy reflexesen a magas vérnyomás miatt csökkent le a szívfrekvencia. A vérnyomás mindenesetre kifejezetten magas, kivizsgálást, valószínűleg gyógyszeres kezelést is igényel, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 16., 11:47; Megválaszolva: 2011. május 17., 16:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés