CONN SZINDRÓMA

Évek óta fennálló magas vérnyomás néha gyógyszerek ellenére is vérnyomás emelkedés mellkasi fájdalom vizelési inger. Sürgősségi gyógyszer hatására sem csak nehezen megy le. Körzeti orvos vélemény szerint mellékvesekéreg betegség. A szakorvosok állandóan egy-egy új vérnyoás csökkentőt írnak fel. Ki írhatna fel beutalót endokrinológushuz? Melyik intézetbe érdemes menni? Esetleg Cegléd környékén. Kecskeméten..... akár magán rendelés, vagy Budapesten? Mert már a szívet is kezdi tönkretenni a vérnyomása. Már kezdődő szívritmus zavar is van. A pajzsmirigy TSH a labor eredmény alapján jó. Köszönöm, előbbre juttató segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

A megyei kórházban, ahova tartoznak, biztosan van endokrinológiai járóbeteg szakrendelés, ide kérjen beutalót a háziorvostól. A nem javuló panaszok hátterében vesekeringési vagy veseparenchyma eredetű probléma is állhat, ezt belgyógyászaton vizsgálják ki. Az is megoldás, ha hypertonia szakrendelést keresnek fel, ahol az összes vizsgálatot koordinálni tudják.

Kérdés: 2011. március 09., 19:35; Megválaszolva: 2011. március 10., 10:23
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás