• Mitől ennyi a vérnyomásom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Az lenne a kérdésem hogy a vérnyomásom mostanság 139/48 vagy 160/60 vagy 150/54 mitől ilyen alacsonyak a per számok? Hangulat javított illetve legalont szedek a májamra. Válaszukat előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Nem az a probléma, hogy a diasztolés érték alacsony, hanem az, hogy a szisztolés magas. Javaslom, hogy kardiológust keressen fel, kivizsgálás, kezelés indokolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 06., 13:08; Megválaszolva: 2011. március 07., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: