Hirtelen emelkedő vérnyomás

Tisztelt Doktor no! Azert fodulok onhoz mert nem tudom mi tevo legyek menjek-e orvoshoz vagy csak en reagalo tul ezt?! Tavaj oszel volt egy idoszk amikor tul sokat streszeltem;de vavaj meg normalis volt a vernyomasom! akkor meg erosen dohanyoztam, ma mar napi 2 3 szalat szivok! de a vernyomasom az egyik pillanatrol a masikra folmegy nyugott hejzetben.Heves szivveressel kezdodik, ijenkor nagyon meijedek. Mi tevo legyek? kerem valaszojon;elore is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Ki kell magát vizsgáltatnia, jó lenne például 24 órás vérnyomás monitort feltenni, és ellenőrizni, hogy milyen időszakokban van probléma. Emellett a vérnyomás emelkedésének lehetséges okait is sorra kell venni. A háziorvosától kérjen beutalót a kardiológiára.

Kérdés: 2011. február 11., 14:00; Megválaszolva: 2011. február 14., 09:05
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás