Magas vérnyomás, orvosjavaslat

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Évek óta kezelnek magas vérnyomással. Tritace 2, 5mg-osból szedtem 1x esténként. Az elmúlt időszakban emellett is magas vérnyomásom volt, ezért a háziorvosom egyik napról a másikra megemelte az adagot Tritace 5mg-osra 2x1 alkalommal. Szédülök, fáj a fejem, a vérnyomásom emellett is elég magas 160/110, pulzus: 110. Ha visszamegyek az orvosomhoz ezekkel a panaszokkal ráfogja a frontokra, vagy arra, hogy ilyenkor mindenki rosszabbul van. Az lenne a kérdésem, hogy hova, milyen orvoshoz fordulhatnék még ezekkel a panaszokkal, a vérnyomásom beállítása miatt. Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszerdózis emelése mikor történt? Szükséges a vérnyomás beállásához 1-2 hét. Kifejezetten kardiológus vagfy hypertonológus fog tudni önek segtíeni, ide kérjen beutalót, ha régóta volt dózismódosítás.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. február 07., 11:12; Megválaszolva: 2011. február 08., 17:30
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás