Vérnyomás

Nemrég volt egy mióma és méh kivétel műtétem. Elötte is ingadozott a vérnyomásom de most gyakrabban. A melleim állandóan fájnak. Kapcsolódhat ez a műtéthez? Amúgy pánik beteg vagyok és rendszeresen fáj a fejem. Mi ennek az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bene Orsolya válasza magas vérnyomás témában

Kedves kérdező!

Ha a petefészkeket nem bántották, akkor a műtét nem indokolja a vérnyomás ingadozását. A fejfájás hátterében számos ok állhat, akár magasabb vérnyomásértékek is, de ideggyógyászati, szemészeti, fül-orr-gégészeti oka is lehet. Keresse fel háziorvosát, aki beutalja a szükséges vizsgálatokra.

Kérdés: 2011. február 06., 08:26; Megválaszolva: 2011. február 15., 21:16
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint
Pulmonális hypertonia