Orrvérzés

Tisztelt Doktronő / Doktor Úr! Szeretnék érdeklődni, hogy rendszeressen szedek vérnyomáscsökkentőt, mert I. fokú AV blokk miatti magasvérnyomást állapítottak meg. Amióta szedem a gyógyszert panaszíim megszüntek. Tegnapelőtt este nem vettem be, és hajnalban arra keltem fel, hogy fáj a fejem illetve eleredt az orrom vére. Bevttem a gyógyszert és 1-1 és fél óra múlva kezdtem jobban lenni. Lehetett-e a gyógyszer kihayása az orrvérzés oka?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Pontosan megmondani nem tudom. Amennyiben vérnyomás-kiugráshoz társult az orrvérzés, akkor okozhatta közvetve az, hogy nem vette be a vérnyomás-csökkentőt, de orrvérzést okozhat akár az orrnyálkahártya szárazsága is.

Kérdés: 2011. január 25., 10:10; Megválaszolva: 2011. január 26., 10:18
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Alacsony Spo2 szint
Pulmonális hypertonia
Hogyan tudok leszokni
Magas vérnyomás
magas vérnyomás