Magas vérnyomás, új gyógyszer szüksége

Férjem 14 éves kora óta hypertóniás, szervi okot nem találtak. Most 47 éves.Trasicort szedett régen az jó volt, 6-8 éve Rennitecre váltottak.sajnos nem szedi rendesen.Ha megengedi mérni 160-170/110-120 -t mérek. Most porckorong sérve lett, amióta fájdalmai vannak 210-220/120-130 Hgm.Tensiomint rágattam szét 25 mg-ot, plusz 2x 20 mg Rennitec-t, 10 mg Brinaldix és 2x 0.25 Xanax.Igy alig 10 hgm-t ment le. Ezt 3 napon keresztül. A háziorvoshoz akarom vinni beállításra,, csak az is azt kérdezi, hogy mit írjon fel? Tanácsot kérnék, hogy ilyen régóta tartó és ilyen típusú gyógyszerekre nem reagáló magas vérnyomás esetén milyen típusú gyógyszerrel kell próbálkozni? Köszönöm válaszát! Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

A beteg együttműködésének és életmódváltásának van a legnagyobb szerepe, enélkül a legjobb gyógyszer se ér sokat. Nem az önök feladata a terápia beállítása, kérjenek beutalót kardiológiára.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. december 30., 21:58; Megválaszolva: 2011. január 03., 17:50
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Pulmonális hypertonia
Hogyan tudok leszokni
Magas vérnyomás
magas vérnyomás
Terhesség alatt szedhetek...
Tisztelt Doktor Nő! 17 hetes terhes vagyok és sajnos magasabb a pulzusum a kelleténél, illetve extra sziverések miatt kellett évekkel ezelőtt...