• Tanácskérés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő !!! Még szerencse, hogy rátaláltam az oldalra az interneten mert én egy kis faluban élek és itt nem lehet ilyen problémával senkihez sem fordulni. A problémám csak annyi, hogy mindig a múlton jár az eszem. Ez év áprilisban szakítottunk a barátnőmmel 7 és fél év után, ezután szeptemberben a munkahelyem is megszünt ami legalább lefoglalt. Ezek hatására stresszes lettem és lett egy kis vérnyomás emelkedésem amire kaptam gyógyszereket. Most ott tartok, hogy a magánéleti problémákon nagyjából túl vagyok, de mostmeg ha már egy kicsit magasabb vérnyomást mérnek, hetekig tudom rajta magam idegesíteni. Most már jó a vérnyomáson de mindig azon gondolkodom, hogy ezelőtt egy hónappal magasabb volt a kelleténél. Hiába mondják szüleim, hogy ami elmúlt azon már kár gondolkodni, de már ha elfoglalom magam akkor is ott motoszkál a fejemben. Hál' Istennek annyira nem vészes a helyzet de eléggé meg tudja keseríteni a mindennapokat. Már sokszor félek ha lefekszek este, hogy másnap biztos ezen fogok megint gondolkodni. Már szüleimnek nem is mondom, megint a múlton jár az eszem mert félek, hogy hülyének fognak nézni. Már sokszor azon felídegesítem magam , hogy mi a fenének gondolkodom mindig a múlton, konkrétan a korábbi rossz vérnyomásértékeken. Ebben a dologban szeretném a tanácsát kérni. Köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Előző kérdésére megírtam, hogy ne aggassza magát már emiatt, tényleg nem számít. Azonban ha gyakran fordul elő ilyen önmarcangolás, javaslom, hogy keressen fel pszichológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 19., 14:41; Megválaszolva: 2010. december 21., 18:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés