• Vérnyomás beállítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        14.éve magas avérnyomásom nem iszom alkoholt nem dohányzom. rendszeresen szedem a gyógyszereket napközbe elfogadható a értékek általába este 8-és 23ig megyfel 210/80. exforge carduraxl. szedek reggel és este2x1 szem mind ketőből. tenzium50mg elrágok lemegy vagy sürgöségi. terhelésem jó végig futotam 7fokzatot szov ultrahang is elfogadható milehet kéremsegitsen éjszakáramijen gyógyszert javasolna hogy ne menjen fel avérnyomásom várom a megtisztelő válaszát [email protected] köszönöm.

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező! Érdemes lenne kizárni, nincs-e egyéb eltérés (alvási apnoe, vesebetegség, cukorbetegség) a háttérben, ami ilyen markáns éjszakai kiugrásokhoz vezet. Ha ilyesmi nem igazolódik, valószínűleg a gyógyszeres kezelés kiegészítésére, esetleg az esti dózis emelésére (bár Exforge-ból valószínűleg max. dózist szed), vagy vízhajtó beépítésére lehet szükség. Javasolt a kezelőorvos, vagy hypertonia/kardiológia szakrendelés felkeresése.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 13., 09:30; Megválaszolva: 2010. december 20., 10:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés