• Köszönet a válaszért,+ kérdésem lenne

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Masztektómia+hónalji nyirok-blokk műtét után sem kemo,sem sugár,helyettük 3 hónapig Zitazónium=bal alsólábszár mélyvénás trombózis=Syncumar.Vérnyomásproblémahogy 170-180/110/57-65!Miféle értékek ezek?Mitől, hogyan lehet?Mi a teendő? Tisztelettel köszönöm:Zsuzsi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Zsuzsi! Nem teljesen egyértelmű a kérdése. Hol mérték ezeket az értékeket? Arra kíváncsi, hogy mivel van összefüggésben a magas vérnyomása? Szed rá valamilyen gyógyszert? Mióta magasabbak az értékek?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 07., 21:58; Megválaszolva: 2010. október 08., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés