• Ingadozó vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Édesanyám (77 éves) fél éve vérnyomás ingadozással küzd. Reggel 1 Aprovelt (150) szed, ami nem tart ki másnap reggelig, sőt aznap estig sem. Mit vegyen be este? Reggel általában 150 körüli vérnyomással ébred, ami délelőtt leesik 100-ra, estére felmegy 170-re is. Ilyenkor egy Tension-t rág el. A vérnyomás emelkedést fülzúgás kiséri. Folyamatos orvosi ellenőrzés alatt áll, de nem sikerül beállítani a vérnyomását! Köszönöm válaszát!

        Dr. Bene Orsolya válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező! Valószínűleg egy gyógyszer nem elég, a kiugrások miatt indokolt lehet az esti órákban is gyógyszer, pl. Ca-csatorna blokkoló bevétele. A vérnyomáscsökkentők receptköteles készítmények, a terápia beállításához keressék fel a háziorvost, illetve hipertóniával foglalkozó belgyógyászati, vagy kardiológiai szakrendelést.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 30., 11:14; Megválaszolva: 2010. augusztus 02., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés