• Hypertónia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én egy fiatal fiú vagyok. És hypertóniával kezelnek, az orvosok nem tudták megállapítani, hogy miért magasabb, azaz ha minden igaz elsődleges hypertóniám van. Szeretném megtudni, hogy a magasabb vérnyomás érték lehet az idegességtől? Mert tudniillik nem vagyok valami nyugodt személyiség.Ugye ellenőriznek abpm monitorral, de amikor rajtam van idegesít már akkor is ha arra gondolok mi lesz, hogy ha magas értékeim lesznek? De ezt én elmondhatom a kezelőorvosomnak? Egyáltalán elhiszi? Tudom egy kicsit lehet, hogy érdekes kérdést tettem fel, de már régóta ez foglakoztat. Köszönöm előre is.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező!

        A stressz okozhat magasabb vérnyomást, számoljon be erről a kezelőorvosának. Persze azért jó lenne tudni, hogy mennyire magasak az értékei.Nyugalmi helyzetben milyen értékeket mérnek?


        Kérdés: 2010-03-17 10:54:12; Megválaszolva: 2010. március 17., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: