• Magas vérnyomás, stressz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tegnap a pincebe hatalmas fust volt es muszaj volt bemennem mert nem tudtuk mitol van, es utana megmertem a vernyomasom es 175/80 volt kb ket harom oran keresztul ez lehetett a beszivott fusttol vagy mas volt az oka?

        elore is koszonom a valaszt!

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves Kérdező!

        Inkább a stressz lehetett az oka, érdemes gyakran mérgetnie a vérnyomását, ha vannak magasabb értékek, egy 24 órás vérnyomásmonitort is érdemes felhelyezni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-17 11:25:50; Megválaszolva: 2010. február 17., 11:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: