• Magas vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megtudni, hogy ki lehet-e a gyógyszereket váltani olyan szerrel aminek minimális a mellékhatása köszönettel Kati

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás témában

        Kedves Kati!

        Amennyiben gyógyszeres kezelést igényel a magas vérnyomása, többféle gyógyszercsoport áll rendelkezésre a vérnyomáscsökkentésre. Érdemes másik készítményre váltani (háziorvosnál vagy a kardiológusnál), ha a mellékhatások indokolttá teszik. Emellett a só megszorítás, elhízás esetén fogyás segíthet a vérnyomás rendezésében.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-06-08 18:51:21; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: