• Lehet-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Szeretném megkérdezni hogy vérnyomáscsökkentő 1/2 Levenor szedése mellett lehet-e Femoden fogamzásgátlót vagy bármilyen más tablettát szedni.Levenortól rendben van a vérnyomásom.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező!

        A kombinált fogamzásgátló tabletták (mint a Femoden is) emelhetik a vérnyomást, ennek már meglévő hypertonia esetén nagyobb az esélye. Emiatt inkább más fogamzásgátló módszer javasolt, ezzel kapcsolatosan konzultáljon nőgyógyászával.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-29 09:38:54; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés