Magas vérnyomás és gyógyszerek melékhatása

öt napja felment a vérnyomásom 230/115-re egy óra alatt kaptam 6 szem tablettát és egy puffot.kérdésem, hogy lehet e a gyógyszernek később mellékhatása?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza magas vérnyomás témában

Kedves kérdező!

Nem valószínű, hogy annak a 6 szemnek (bár nem derül ki, mik voltak azok) a későbbiekben jelentkezne mellékhatása. A kiugró érték miatt azonban (főleg, ha eddig nem szedett még gyógyszert) kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya

Kérdés: 2009. április 23., 08:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:32
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Friocard kapszula
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás