• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Évek óta szedem az Inhibace Plus tablettát, reggel fél szemet, eddig rendben volt a vérnyomásom. Ma reggel arra ébredtem, hogy szédülök, fekve.Felkelés után megmértem a vérnyomásom 163/89 volt, bevettem a tablettámat és vettem be egy Tensiomin tablettát, déltájban 140/82 lett a vérnyomásom, de még mindig szédültem.Délutánra már normális volt 120/78. A hideg válthatta ki vagy valami más. Menjek orvoshoz, vagy várjak?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás, szédülés témában

        Kedves kérdező!

        Elképzelhető, hogy csak a hidegfront okozta a kiugrást. Mivel először fordult elő, csak szédülés kísérte, Tensiominra szépen rendeződött, szerintem várhat. Azonban ha ismétlődik, pont a kora reggeli vérnyomáskiugrások alattomossága miatt, valószínűleg a gyógyszeres kezelés módosítására, kiegészítésére lesz szükség.


        Üdvözlettel, Dr. Bene Orsolya

         


        Dr. Bene Orsolya
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2009-02-21 18:26:46; Megválaszolva: 2009. február 21., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: