• Nem csökkenő vérnyomás...,

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni, létezik-e az, hogy a gyógyszerektől nem csökken a vérnyomásom ,illetve létezik.-e hogy annyira stresszt okoz nekem , ha egy orvoshoz elmegyek, hogy az addíg alacsonyabb vérnyomás felmegy megint? Sajnos ez az állásomba kerülhet, mert hiába van papírom arról,hogy "fehérköpenyes" magasvérnyomásom van, az üzemorvos meg sem nézte, csak kijelentette legközelebb nem leszek alkalmas, mert magas a vérnyomásom.OTTHON 140-150 között mérek de sajnos a / az 90-körül van, de a rendelőben 110.-et mértek. Ramacet és Tensiomint szedek, utóbbit akkor, ha úgy érzem magas . Sajnos nagyon félek már minden orvostól ! G.Imre

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Bármennyire is tart az orvosoktól, a kardiológusa vagy a háziorvosa tudja a vérnyomását beállítani, akár a meglévő gyógyszerek adagjának az emelésével.

        A vérnyomáscsökkentők a / -azaz diasztolés- értéket jóval enyhébben csökkentik, mint a szisztolés értéket, ezért azt nehéz befolyásolni.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-23 23:39:06; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 17:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés