• SZEDHETEM EZEKET A GYÓGYSZEREKET?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        sZIVPROBLÉMÁM MIATT TÖBBEK KÖZÖTT KORÁBBAN COVEREX KOMB./1.25INDAPAMID ILL.4.00PERINDOPRIL-TERC-BUTILAMIN/ SZEDTEM,LEGUTÓBB A KARDIOLÓGUS PLUSSZ COVEREX-AS -T IS IRT.a HÁZIORVOSNAK NEM TETSZETT, MONDVÁN EZ TUL SOK COVEREX, EZÉRT NEM MEREM SZEDNI. ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?

        WEBBeteg szakértő válasza a szívelégtelenség témában

        Kedves Kérdező!

        A kardiológus jobban rálát a szívre ható gyógyszerek alkalmazására. Valószínűleg több a tapasztalata ilyen vonatkozásban. Az utóbbi időben sokféle új készítmény jelent meg, amelyek észben tartása nem könnyű, és valószínűleg egy szakorvos ebben nagyobb tapasztalattal rendelkezik.

        Dr.Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-23 23:15:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés