• Vérnyomáscsökkentés természetesen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődni szeretnék, hogy mit tehetnek a magas vérnyomás ellen természetesen, a gyógyszerek kizárásával. 45 éves vagyok, és már 5 éve 200/110 a vérnyomásom.

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomáscsökkentés témában

        Sajnos gyógyszerek kizárásával nem lehet ilyen magas vérnyomást csökkenteni. Erélyes vérnyomáscsökkentésre lenne szüksége ahhoz, hogy a magas vérnyomás betegség súlyos szövődményeit, mint agyvérzés, szívinfarktus, vesebetegség, súlyos érelmeszesedés elkerülje.

        Természetes  módon annyit tud tenni a vérnyomása csökkentéséért, hogy amennyiben túlsúlyos lefogy, sómentesen, zsírszegényen táplálkozik, és többet mozog. Egy hypertonia szakrendelést keressen fel, mert a kezeletlen magas (200/110 Hgmm-es) vérnyomás korán súlyos szövődményt okozhat.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-05 20:38:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 15:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés