M i lehet-a vérzés oka?

Tisztelt doktor nő/ úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy számomra segítséget nyújtson és a megfelelő szakemberhez fordulhassak! Sok sok éve magas vérnyomás betegségében szenvedek amire Concordot szedek kb. egy hónapja felírtak mellé Diovan 80mg-ot reggelenként és ezek mellett Xanaxot(napi 10mg-ot)szedek. Két hete egészségügyi műtéten estem át a sok vérzés miatt és a kérdésem az lenne, hogy a Diovan okazhatta-e ezt a problémát? Azonban ha Diovant szedek vese, hát és has aljai fájdalmaim is vannak, mit tegyek hová fordulhatnék? Amúgy én a negyvenes éveimben járok. Előre is köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

Tisztelt Kérdező!

A vérzést nem okozhatta. A gyógyszer szedésévél szorosan összfüggésben levő panaszok esetén -mivel egyéni mellékhatás lehet- a gyógyszer cseréje válhat szükségessé más, hasonló vérnyomáscsökkentő szerre. Forduljon kardiológushoz a problémával.

Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. október 17., 22:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:07
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Stressz,pánik,magasvérnyomás,TIA...
Érelmeszesedés?
Korrekt vérnyomás értékek?
Vérnyomás
Hirtelen szív feldobbanások és...