• M i lehet-a vérzés oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/ úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy számomra segítséget nyújtson és a megfelelő szakemberhez fordulhassak! Sok sok éve magas vérnyomás betegségében szenvedek amire Concordot szedek kb. egy hónapja felírtak mellé Diovan 80mg-ot reggelenként és ezek mellett Xanaxot(napi 10mg-ot)szedek. Két hete egészségügyi műtéten estem át a sok vérzés miatt és a kérdésem az lenne, hogy a Diovan okazhatta-e ezt a problémát? Azonban ha Diovant szedek vese,hát és has aljai fájdalmaim is vannak, mit tegyek hová fordulhatnék?Amúgy én a negyvenes éveimben járok. Előre is köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A vérzést nem okozhatta. A gyógyszer szedésévél szorosan összfüggésben levő panaszok esetén -mivel egyéni mellékhatás lehet- a gyógyszer cseréje válhat szükségessé más, hasonló vérnyomáscsökkentő szerre. Forduljon kardiológushoz a problémával.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-17 22:39:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés