• Probléma megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/hölgy! Szeretném a véleményét, segítségét kérni! A 3 hete akkut módon jelentkező tüneteim alapján milyen szakorvost, vagy klinikát tudna javasolni, egy átfogó diagnózis kialakítása céljából. 1. Pszichiáter kezel kb. 8 éve szociálfóbia miatt, eddig mondhatni sikerrel. 2. A kardiológusom szerint komolyabb szervi probléma nem észlelhető, a kb. szintén 8 éve szedett gyógyszerek megfelelőek. 3. Probléma! Három hete egy véletlen vérnyomás mérés alkalmával kiugró 175/100 vérnyomást mért a körzeti orvosom. Bepánikoltam... ez tart azóta is. A probléma, hogy az éjszakánként alvás közben történő vérnyomás kiugrás harmadik alkalommal is megtörtént 200/100/79 értékben. Ez az állapot véleményem szerint megfelelő kezelés nélkül tarthatatlan és félek is. Kérném a véleményét, hogy most milyen szakrendeléshez, magánorvoshoz, vagy magánklinikához forduljak. Hatékony kezelésre és megnyugvásra lenne szükségem! Köszönöm türelmét! Üdvözlettel: Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az ilyen új keletű vérnyomáskiugrások esetén vérnyomáscsökkentő kezelésre van szükség. 135/85 Hgmm felett már magas vérnyomásról beszélünk.  Háziorvosát vagy kardiológusát keresse fel, hogy a kezelést elkezdhessék.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-16 10:56:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: