Magas vérnyomás, fejfájás: mi lehet az oka?

Kedeves Doktor Úr/Nő 26 éves vagyok A problémáim úgy három hete kezdődtek ekkor mellkasi szúró fájdalmaim szédülésem és fejfájásom jelentkezett. Ekkor felkerestem házi orvosomat aki megmérte a vérnyomásomat ami 180/110 volt portiron tablettát írt fel és kivizsgálásokra küldött vérkép, mellkasfelvétel, szemészeti vizsgálat, kissebb eltérések voltak a vérképben magas koleszterinszint és májfunkciók tekintetében. Ekkor hasi ultrahangra küldött ami szintén negatív lett. Majd kardiológushoz ahol a vérnyomás két heti gyógyszer szedése után sem változott.170/110 Ekkor felírták a nebilet nevű gyógyszert. Azóta a fejfájás kisebb mértékben de megvan inkáb reggel a szédülés és bizonytalanság érzése a délelőtti órákban megvan aztán normalizálódik. A szédülás végett voltam neurológusnál de eltérést ő nem állapított meg. Kérdésem a gyógyszer végett van a fejfájás és a bizonytalanság érzés? Mennyi idő után fog beállni a vérnyomásom? Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

Tisztelt Kérdező!

A gyógyszereket egyénre szabottan kell beállítani. Nem lehet megmondani, hogy kinél mennyi idő alatt és milyen gyógyszerrel állítható be a vérnyomás. Panaszait okozhatja egyrészt a magas vérnyomás, de a gyógyszerek mellékhatása is.

Dr. Jóna Angelika

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. szeptember 20., 22:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 11:17
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Stressz,pánik,magasvérnyomás,TIA...
Érelmeszesedés?
Korrekt vérnyomás értékek?
Vérnyomás
Hirtelen szív feldobbanások és...