• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktornő! Én naponta 160 mg valzartánt, 6 mg prazozint, a 2 mg rilmenidint szedek, de még így is magas a vérnyomásom. Azt szeretném kérdezni, hogy a valzartant megemelhetem-e 320 mg-ra. Egyébként ezt a mennyiséget napi kétszeri elosztással szedem, reggel és este. 130 kg vagyok - tudom le kéne fogynom - és lehet hogy e miatt talán a nagyobb mennyiség segítene. Köszönöm a válaszát, Laci

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszeradagolás témában

        Kedves Kérdező, az Ön által szedett gyógyszerek mellé még lehetne kiegészítő terápiát adni. Pontos gyógyszeradagolásról azonban - részletes vizsgálat, labor lelet ismerete nélkül - nem tudok sajnos felvilágosítást adni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 21., 05:22; Megválaszolva: 2018. december 27., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: