Erős szivveres

Üdvözlöm! Évek óta magasvérnyomásban szenvedek, amire covercard és bisoblock gyógyszert szedek. Kb 3 hónapja voltam ultrahangon illetve EKG vizsgálaton ahol mindent rendben találtak. Két hete viszont gyakran erős szivveréseim vannak, főképp az esti órákban, de valamikor egész napon át tart. Valamikor társul hozzá kar illetve láb zsibbadás, rossz közérzet, alvászavar. Az elmúlt két hétben elég stresszes időszakom volt, de már magán a tüneteken is stresszelek sajnos. Voltak esték mikor csak xanax szedesevel tudtam aludni pár órát. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint mi lehet a gond? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel. Tibor.

Dr. Molnár Dóra válasza erős szívverés érzése témában

Kedves Kérdező egy panasz alatt elkészített EKG sokat segítene a probléma megválaszolásában. Ha erre nincs mód, akkor 24 órás EKG monitorozás javasolt (Holter) , mivel gyakori a panasz elmondása szerint, így várhatóan kiderül, hogy mi áll az erős szívverés hátterében. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. március 07., 18:25 ;Megválaszolva: 2016. március 07., 18:52
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Érdemes lenne Neurológiai...
Pánikbetegség/Vérnyomás
Vérnyomás érték
Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek...
Magas vérnyomás