Magas vérnyomás, szédülés, rossz közérzet: mit tegyek?

Üdvözlöm! Párom a héten egy bevásárló központban kezdett el szédülni, majd a vérnyomása felment 195/90 -re, ezután számos kivizsgáláson vett részt, agyi MRI negatív, vérvétel jó, kivéve a koleszterin szintjét, ami magasabb volt a megengedett értéktől. Kapott egy 24órás vérnyomás mérőt, már 2 szer kellett hozzá mentőt hívni, de még egyszer sem tartották bent a kórházban. Folyamatosan szédül, és zsibbad a bal oldala, a feje egyfolytában lüktet! Ez előtt ilyenre nem volt példa, hirtelen jött. Nagyon sok stressz érte az elmúlt 2 hónapban. Sportoló, de nem szed semmi féle kiegészítőt! Ön szerint mi állhat a háttérben? Megvagyunk rémülve, mihez kezdjünk? Mit próbáljunk ki, hogy jobban legyen? Kérem segítsen! Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező! A vérnyomás rendezése, akár gyógyszerrel is, és ideggyógyászati ismételt vizsgálat javasolt. Néhány nap betegállomány, pihenés, mindenképpen szükséges! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. szeptember 30., 09:43; Megválaszolva: 2012. október 01., 20:33
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...