Vérnyomás

Üdvözlöm! Azt szeretném megkérdezni hogy a szisztolés és a diasztolés érték közt elég gyakorta nem éri el még a 40 -et sem az még jónak számít-e. Hasimotó betegségem van, és elég sokszor van légszomjam.Lehet-e ettől.? Ha jó a TSH eredményem akkor is van légszomjam.Sőt néha kis időre be is szokott verni. EKG JÓ. Válaszát köszönöm Márti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza vérnyomás témában

Kedves Márti! A pajzsmirigy betegség a keringési rendszerre is kedvezőtlen hatással lehet, a tünetek alapján javasolt kardiológiai vizsgálat. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. augusztus 31., 14:49; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 21:18
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magasvérnyomás EKG lelet
Magas vérnyomás
Milyen oltást kaphatok?
Szivbetegség?
Alacsony Spo2 szint