Vérnyomás

Üdvözlöm! Azt szeretném megkérdezni hogy a szisztolés és a diasztolés érték közt elég gyakorta nem éri el még a 40 -et sem az még jónak számít-e. Hasimotó betegségem van, és elég sokszor van légszomjam.Lehet-e ettől.? Ha jó a TSH eredményem akkor is van légszomjam.Sőt néha kis időre be is szokott verni. EKG JÓ. Válaszát köszönöm Márti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza vérnyomás témában

Kedves Márti! A pajzsmirigy betegség a keringési rendszerre is kedvezőtlen hatással lehet, a tünetek alapján javasolt kardiológiai vizsgálat. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. augusztus 31., 14:49; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 21:18
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Korrekt vérnyomás értékek?
Szép napot! Én egy 40 éves,vékony,180 centi magas,76 kilós,bár az irodai munkától enyhén centrálisan hízott (pocakos) férfi...
Vérnyomás mértéke és ingadozása
Üdvözlöm! Enyhén emelkedett vérnyomással kapcsolatban szeretnék kérdezni – 41 éves, közepesen túlsúlyos, évek óta aktívan sportoló férfi...
Vérnyomás ingadozás
Kedves Doktor Nő! Az lenne a kérdésem, hogy mekkora vérnyomás ingadozás tekinthető normálisnak? Az utóbbi időben elkezdtem magam folyamatosan...
Alacsony diasztolés érték
Magas vérnyomással küszködöm körülbelöl 1 éve. Azóta voltam többször orvosnál, a főbb problémákat kizártuk mint, az egészségtelen életmód...
mitol ingadozik a vernyomasom?
Stendem van 2eve mivel nagy volt az erszukuletem.szeretnem meg tudni mit tegyek a vernyomasom orankent vagy fel orankent valtozik.Ekkor remeges, fejfajas...