merevedési és korai magömlés

szeretném megtudni hogy vérnyomás betgségem ven és azota szedek gyogyszert is rá de a szexuális életem megromlot mit tudok teni hogy ujra a régi legyen a szexuális életem köszönöm és várom válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza magas vérnyomás témában

Kedves Kérdező!

Bizonyos vérnyomáscsökkentő gyógyszereknek van ilyen mellékhatása. Azt javasolom, hogy menjen vissza orvosához, aki a gyógyszert felírta Önnek, beszélje meg vele a problémát és kérjen gyógyszerváltást.

Kérdés: 2012. augusztus 26., 13:05; Megválaszolva: 2012. augusztus 26., 20:46
Kérdések és válaszok: Magas vérnyomás (Hipertónia)
Magas vérnyomás
Enyhén magas, de ingazdozó...
Megdöbbentően magas...
Kiugró vérnyomás
Aggódás
Üdvöletem aki válaszol! Tolosa-Hunt sy.m van immár 3x jött elő.Szteroidot medrol kaptam 5 napig napi1000mgot.Hétfőn hazaengedtek napi 100mg medrol...