• Magas vérnyomás, szívreuma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Évekkel ezelőtt a szívreumás édesanyámnak Belloid kapszulát írt fel az orvos. Szedte is kb. fél évig, panaszai megszűntek. Most magas lett a vérnyomása:190/100, és nem tudja, hogy szedheti-e ugyanezt az orvosságot, vagy létezik ettől hatékonyabb a szívidegek gyógyítására? Szegénynek a szívverése is gyakran heves, mely vény nélküli gyógyszer lenne erre megoldás. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívreuma, témában

        Kedves Kérdező! A magas vérnyomás kezelésére a családi orvos is hatékony gyógyszert tud javasolni, amely azonban receptköteles! A fentiek alapján kardiológiai kivizsgálás, és nem vény nélküli gyógyszerek szedése javasolt. Javaslom, hogy háziorvosát keresse fel az édesanyja. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2012. április 09., 15:03; Megválaszolva: 2012. április 11., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: