• Magas vérnyomás és rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr-Nő. A szedett gyógyszerek mellett néha nagyon felugrik a vérnyomásom.Olyankor elzsibbad általában a bal kezem és a beszédem kicsit zavarossá válik nem tudom rendesen kifejezni magam a szívem nagyon gyorsan ver és az egész belsőrészemben olyan rossz kényelmetlen érzés van. Az egész rosszullét csak rövid ideig tart de utána fáradságot érzek.Van amikor hetekig nem vagyok rosszul, de van hogy naponta többször. Köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező! Ha hármas kombináció mellett is gyakran vannak kiugrások, érdemes lenne utánajárni, nincs-e valamilyen egyéb eltérés (pl. pheochromocytoma) a háttérben. Javasolt hypertonia szakrendelés felkeresése (nagyobb, megyei kórházakban, egyetemi centrumokban találhat ilyet), ill. endokrinológia is szóba jön.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 29., 14:06; Megválaszolva: 2012. április 01., 22:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: