• Méregtelenítés, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Férjem Zantacot szed kérdésem, hogy a Legalon kapszulát szedheti-e mellette mivel a májfunkció vérlabor alapján elég rossz, viszont fájtatja a köldöke feletti részt is. Sok gyógyszert szedett, mert veseköve volt, most csak vérnyomáscsökkentőt szed. Anyukám vérnyomáscsökkentőket szed és nagyon szédül arra Nootropilt 1200mg kapott, amitől nem múlt el a szédülése. Kérdésem mi a teendő, mitől szédülhet? Nagyon köszönöm a válaszukat.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Zantac-ot és Legalont lehet szedni együtt is, nem feltétlenül kell egyszerre beszedni, illetve a Zantac-ot lehet nyugodtan este is szedni. A szédülésnek rendkívül sok oka lehet, ezt nem jó találgatni, ki kell vizsgálni a dolgot. A kivizsgálás menete: gégészet, szemészet, neurológia. A talált eltérésektől függ a kezelés. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus Itt kérdezhet

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2012. március 27., 11:06; Megválaszolva: 2012. március 28., 17:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: