• kamagra zselé használata

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Enaraplil hexal vérnyomáscsökkentőt szedek. Kérdésem az lenne hogy használhato-e kamgra zselét.?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas vérnyomás témában

        Nem ismert, hogy milyen kölcsönhatásba lépne a szer a vérnyomáscsökkentővel, és a magas vérnyomásos betegeken se vizsgálták. Saját felelősségre szedje csak.


        Kérdés: 2012. február 16., 13:00; Megválaszolva: 2012. február 17., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: