• coverex tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A háziorvosom Coverex As combi, ill coverex 5 mg-os tablettát írt fel. Miért van, hogy hogy a sima felezhető, a vízhajtóval kombinált meg nem. Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a vérnyomás csökkentő témában

        A filmtabletták felezését általában nem javasoljuk, mert a film anyag biztosítja az egyenletes felszívódást. Kombinált tablettáknál a hatóanyag eloszlása sem feltétlenül egyenletes.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 09., 15:34; Megválaszolva: 2011. december 12., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés